Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9.00 - 17.00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
09.06.2021
Sádrové odlitky ke zdobení nyní v akčních sadách 4+1 ZDARMA
Připravili jsme pro vás výhodné množstevní slevy sádrových odlitků na které tak rádi tečkujete své výtvory, množstevní sleva se vztahuje na svícny, ka... číst celé
29.05.2021
Kreativní sada Tečkovaná mandala na kamínek
Připravili jsme pro vás Kreativní sadu pro tvorbu mandal na kamínky. Najdete zde vše potřebné pro pohodlné malování mandal na kamínky. Jako bonus přid... číst celé
29.05.2021
Start Pack
Připravili jsme pro vás Start pack, v kterém získáte najednou vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli začít v pohodlí domova tečkovat, tvořit metodou... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Sádrové odlitky ke zdobení nyní v akčních sadách 4+1 ZDARMA
09.06.2021
Sádrové odlitky ke zdobení nyní v akčních sadách 4+1 ZDARMA
Připravili jsme pro vás výhodné množstevní slevy sádrových odlitků na které tak rádi tečkujete své výtvory, množstevní sleva se vztahuje na svícny, ka... číst celé
Kreativní sada Tečkovaná mandala na kamínek
29.05.2021
Kreativní sada Tečkovaná mandala na kamínek
Připravili jsme pro vás Kreativní sadu pro tvorbu mandal na kamínky. Najdete zde vše potřebné pro pohodlné malování mandal na kamínky. Jako bonus přid... číst celé
Start Pack
29.05.2021
Start Pack
Připravili jsme pro vás Start pack, v kterém získáte najednou vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli začít v pohodlí domova tečkovat, tvořit metodou... číst celé
Práce s voskovkami Magic
29.05.2021
Práce s voskovkami Magic
Základem pro výrobu jsou kvalitní barevné pigmenty přírodních vosků včetně včelího (množství pigmentu v jedné voskovce je mnohonásobně větší než v jin... číst celé
č.ú. 679751002/5500

variabilní symbol číslo objednávky

Doprava zdarma

pro nákupy nad 1.500,-

Pomůžeme s výběrem
tel. +420 604272889
Kontakt
Po - Pá 9.00 - 17.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz