Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9.00 - 17.00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 501 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
06.04.2022
Akrylové barvy Primo lesklé! Novinka!
Akrylové lesklé barvy PRIMO obsahují vysoké množství pigmentu, mají velkou krycí schopnost, voděodolné. Barvy po zaschnutí nejsou vypratelné, nutno... číst celé
22.03.2022
Akrylové barvy Molenaer 250ml z Holandska. Novinka na eshopu!
Akrylové barvy Molenaer z Holandska nově na eshopu! číst celé
09.06.2021
Sádrové odlitky ke zdobení nyní v akčních sadách 4+1 ZDARMA
Připravili jsme pro vás výhodné množstevní slevy sádrových odlitků na které tak rádi tečkujete své výtvory, množstevní sleva se vztahuje na svícny, ka... číst celé
Zobrazit všechny články
Doprava

Zásilkovna 69,-

Balíkovna 69,-

ČP Do ruky 126,-

ČP Na poštu 97,-

PPL Kurýr 116,-

PPL ParcelShop 116,-

 

Dobírka 36,-

Bankovní převod 0,-

 

Nejčastěji nakupujete akrylové barvy Primo v těchto variantách - kliknutím na obrázek si můžete jednoduše nakoupit požadovanou variantu a vybrat odstíny

75ml

75ml fluo

 

125ml

 

300ml metallic

 

300ml fluo

 

300ml

 

1000ml

18ml po 5ks

 

14x4,5ml

 

 

18x25ml sada

 

16x75ml sada

 

12x125ml sada

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Porteria s.r.o., se sídlem Šarochova 103/18, 25001, Brandýs nad Labem, IČ 07175833, zapsaná u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 295997 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Akrylové barvy Primo lesklé! Novinka!
06.04.2022
Akrylové barvy Primo lesklé! Novinka!
Akrylové lesklé barvy PRIMO obsahují vysoké množství pigmentu, mají velkou krycí schopnost, voděodolné. Barvy po zaschnutí nejsou vypratelné, nutno... číst celé
Akrylové barvy Molenaer 250ml z Holandska. Novinka na eshopu!
22.03.2022
Akrylové barvy Molenaer 250ml z Holandska. Novinka na eshopu!
Akrylové barvy Molenaer z Holandska nově na eshopu! číst celé
Sádrové odlitky ke zdobení nyní v akčních sadách 4+1 ZDARMA
09.06.2021
Sádrové odlitky ke zdobení nyní v akčních sadách 4+1 ZDARMA
Připravili jsme pro vás výhodné množstevní slevy sádrových odlitků na které tak rádi tečkujete své výtvory, množstevní sleva se vztahuje na svícny, ka... číst celé
Kreativní sada Tečkovaná mandala na kamínek
29.05.2021
Kreativní sada Tečkovaná mandala na kamínek
Připravili jsme pro vás Kreativní sadu pro tvorbu mandal na kamínky. Najdete zde vše potřebné pro pohodlné malování mandal na kamínky. Jako bonus přid... číst celé
č.ú. 679751002/5500

variabilní symbol číslo objednávky

Doprava zdarma

pro nákupy nad 1.500,-

Pomůžeme s výběrem
tel. +420 604272889
Kontakt
Po - Pá 9.00 - 17.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz